Melodifestivalen odds 2017

Den svenska Melodifestivalen är i full gång och den 11 mars är det dags för den stora finalen i Friends Arena i Solna, Stockholm, till vardags Sveriges nationalarena i Fotboll.

12 bidrag kommer då göra upp om segern, där en internationell jury och tv-tittarna bestämmer vilket bidrag som skall representera Sverige i Eurovision Song Contest 2017 i Kiev, Ukraina.

Blir det förhandsfavoriten Loreen som tar sin andra seger i tävlingen, eller blir det kanske outsidern Nano, är helt okänd för större delen av svenskarna? Ja frågorna inför Melodifestivalens final är många och spelbolagen kommer förse oss med massvis med odds. Hos dem kan du spela på vem som vinner tävlingen, men även på vilken artist som placerar sig bäst i ett så kallat head to head spel. Välj en av två artister och lägg ditt spel. Ett annat intressant spel på Melodifestivalen är på vilken eller vilka artister man tror kommer sist.

I deltävling 2 stod tävlingens i särklass äldste artist: Owe Thörnqvist för en jätteskräll när hans låt ”Boogieman Blues” som ger lite vibbar från den klassiska Varm korv boogie som Thörnqvist skrev 1959. Ett spel på Thörnqvist att gå direkt till final gav i början av tävlingsveckan hela 16 gånger pengarna och lagom till start var oddset över 5. Om Thörnqvist skulle gå hela vägen och vinna den svenska Melodifestivalen skulle det ge 10.00 i skrivande stund enligt SveaCasino.se

Att tippa på Melodifestivalen är idag oerhört populärt. De flesta stora spelbolag erbjuder ett flertal marknader på Melodifestivalen odds. Intresset ökar sakta men säkert och kommer nå kulmen inför finalen. Efter deltävling 4 har tv-tittarna kunnat lyssna på samtliga bidrag vilket ger en överblick på vilka som har bäst chans att vinna. Det är från deltävling 4 fram till omröstningen sätter igång i finalen som de flesta spelen på Melodifestivalen läggs. Under Melodifestivalens final kommer det även att erbjudas liveodds vilket är mycket populärt att spela på. Vilken är din favorit i årets Mello? Är det Loreen, Nano, Robin Bengtsson eller 87-årige Owe Thörnqvist? Lägg ditt spel på vinnaren av årets Melodifestival! Kolla in aktuella Melodifestivalen odds innan du spelar!

21 Feb 2017